Le Bon Ton adviseert over SLAPEN

Laat u informeren over onze kijk op conformerend slapen

Op de slaapafdeling van Le Bon Ton hebben wij een serie matrassen en lattenbodems, waarmee u uitgerust wakker wordt. Samen zorgt deze combinatie voor een ondersteuning, zodat uw lichaam weer klaar is voor de volgende dag. U kunt kiezen voor een vlakke bodem, maar ook voor een beweegbare bodem, met een motor. Deze lattenbodems kunnen in een ledikant, of als stand alone, op pootjes.

Het matras, een 7 zone multipocketveer matras, geeft u een behagelijk gevoel door de afdeklagen, terwijl de pocketveren zorgen voor een ondersteuning van uw gehele lichaam. Vanzelfsprekend kunnen de matrassen ook op boxsprings gebruikt worden, en zijn de matrassen in diverse hardheden te verkrijgen.

Door het open systeem van de lattenbodem en matras heeft u een optimale ventilatie.

Le Bon Ton heeft nu ook aantal boxsprings in de winkel staan. Deze boxsprings zorgen voor de ondersteuning, aangevuld met een fijn matras. Zo wordt je elke ochtend uitgerust wakker. Plaats daar een hoofdbord achter en met een fraaie pootset krijgt de slaapkamer een hele andere uitstraling. We hebben vele kleurmogelijkheden in vele stoftypes. Eventueel aangevuld met nachttafeltjes maken wij de boxspringset af. Je kunt verder nog kiezen uit een vlakke uitvoering of met motoren, voor nog meer comfort.