Inspiratie

Zuidland interieuradvies

Voor deze karakteristieke woning in de historische dorpskern van Zuidland hebben wij het interieurontwerp mogen maken. Er is een enorme uitbouw gedaan voor een prachtige leef keuken en er zijn een aantal wanden doorgebroken waardoor er een ruime woonkamer is ontstaan. Het ontwerp is gemaakt uitgaande van de bestaande vloer. De wandbekleding en de meubels zijn bij het ontwerp uitgezocht en ook voor een chique kantoorkast op maat is gezorgd. Zo heeft deze klant de mogelijkheid hun eigen bedrijf te runnen vanuit huis!

Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie

Nieuwbouw de Haven in Spijkenisse

Voor dit jonge stel hebben wij een interieurplan samen mogen stellen. Deze woning staat in de nieuwe wijk de Haven in Spijkenisse. Een prachtige wijk met leuke kadewoningen gebouw in de stijl van oude grachtenpanden en herenhuizen. Bij dit ontwerp hebben wij alle wanden, stoffen en meubels mogen verzorgen. De klant gaf aan de chique stijl mooi te vinden maar wel iets te willen wat verder niemand heeft. Ons is het zeker gelukt een chique maar uniek plaatje te creëren.

Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie

Interieuradvies sfeervolle vrijstaande woning

Voor deze authentieke dijkwoning gelegen in het buitengebied van Oud-Beijerland hebben wij het complete interieurontwerp mogen maken. De voorkeur is een mix te maken van de landelijke stijl die goed aansluit bij de stijl van de woning, en de chique stijl die het interieur wat verfijnder zal maken. Het project is inmiddels afgerond en de klant geniet met volle teugen van hun nieuwe interieur!

Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie

Nieuwbouwappartement Spijkenisse

Van dit prachtige penthouse in het nieuwbouwflat Terras aan de Maas in Spijkenisse is het eindresultaat verbluffend. Van dit gezin kregen wij de vrijheid er een kloppend plaatje van te maken aansluitend aan hun wensen. De spectaculaire wand die te zien is op de foto’s was de eyecatcher waaruit wij verder zijn gaan denken. Vanuit deze wand hebben wij de rest het plaatje kunnen creëren. De kleurstelling is rustig maar door het gebruik van verschillende materialen en structuren heeft dit interieur toch een verrassend effect.

Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook.